Praat met je dier

Precies 10 jaar geleden kwam ik weer op het spoor van het telepathisch en intuïtief communiceren. Weer? Ja, want als kind deed ik het al, net zoals vele andere kinderen. We zijn het alleen afgeleerd naarmate we opgroeiden in de ‘volwassen’ wereld. Het telepathisch communiceren is dus simpelweg jezelf herinneren hoe het ook alweer moest. Is het echt zo simpel? Ja! En nee ☺, want de grootste truc is om voorbij te gaan aan vastgeroeste overtuigingen.

Ik ken ze allemaal hoor: “Praten met dieren? Doe effe normaal!” Of: “Als het al kan, dan kan ik het in ieder geval niet”. Of: “Dit is niet echt. Ik verzin het maar”. En ga zo maar door. Helemaal niet erg, hoort er allemaal bij. Maar probeer het gerust eens zelf. Je zult versteld staan van de resultaten!

Volg je een dagworkshop, dan leer ik je de beginselen van het telepathisch en intuïtief contact leggen. Voor mij opende het hernieuwde contact met dieren een wereld vol prachtige avonturen en vooral het herstel van het contact met mezelf. Maar ik werd vooral verrast door de rake adviezen die de dieren mij gaven. Het zette mijn wereld niet op z’n kop. Nee, het zette m’n wereld weer rechtop. De ‘oh dus toch!-lampjes’ gingen weer branden. Ik leerde mezelf kennen wie ik van nature ben.
En dat is het mooiste cadeau wat we onszelf en de dieren kunnen geven. Dat is het begin van leven in harmonie. De sleutel is in onze handen. Oftewel; zoals mijn paarden laatst zeiden: clear your mind, open your heart and let me in.

Wie gaat er mee op avontuur in Wonderland?