Agenda

Druk, druk, druk, net als het witte konijn! Vooral midden in de week (en bij voorkeur op zondag niet ☺). De workshops vinden meestal plaats op zaterdag. Check it out!

 

 • BASISworkshop Communiceren met dieren – Dalfsen

  theepot

  Datum: zaterdag 17 maart 2018
  Locatie: Dalfsen (nabij Zwolle)

  In deze basisworkshop leer je de basisprincipes van intuïtieve communicatie met dieren. Met eenvoudige maar effectieve technieken en oefeningen leer je contact te maken en informatie te ontvangen van dieren. Na een stukje theorie gaan we vooral veel oefenen. In eerste instantie met dieren die je niet kent. Zo ervaar je dat intuïtieve communicatie mogelijk is en dat je het kunt. We sluiten de dag af met het oefenen in communiceren met een eigen dier. De dag duurt van 10 tot ongeveer 17 uur en is intensief. De kosten zijn €85 per persoon inclusief koffie, thee en BTW. Wel zelf je eigen lunch meenemen, zodat ieder kan eten wat ie lekker vindt of kan hebben. Meer informatie vind je hier.

 • VERVOLGworkshop Communiceren met dieren – Dalfsen

  Datum: zaterdag 14 april 2018
  Locatie: Dalfsen (nabij Zwolle)

  Heb je al eens een basiscursus gedaan rondom telepathische communicatie met dieren? Dan weet je hoe je contact moet leggen met een dier en je hebt al een aantal keer geoefend. Gaaf om te doen, toch? Wil je er meer van weten of ben je tijdens het oefenen tegen obstakels aangelopen? In deze vervolgdag krijg je een breder perspectief van de mogelijkheden en interpretatie van de telepathische informatie, kom je tot diepere lagen en word je vloeiender en zekerder in het telepathisch contact.

  Meer informatie, ook over de onderwerpen tijdens deze dag, vind je hier.

 • Een workshop houden op jouw locatie?

  aiw-6

  Dat kan!
  Anytime, anywhere!

  Voor de regio Den Haag kan ik beschikken over een fijne locatie. Maar ook bij jou is het mogelijk een workshop te organiseren. Alles wat we nodig hebben, is een rustige plek (bijvoorbeeld een woonhuis) met een tafel waar we met 7-8 personen aan kunnen zitten en schrijven. Bij een minimum aantal personen (ong. 6 personen) neemt degene die de locatie ter beschikking stelt, gratis deel.

  Wil je meer weten? Neem je vrijblijvend contact met me op.