Meten = weten, maar waar begin je?

Marketing & communicatie? Meten = weten! Maar… het begint natuurlijk altijd met het verlangen naar verbinding met je doelgroep. Hoe geef je dat verlangen vorm zodat je je doelgroep bereikt en triggert? En met welke boodschap?

Ik ben ervan overtuigd dat je doelgroep het aanvoelt wanneer communicatie oprecht is. Soms moet je hiervoor even terug naar de basis:

  • Waar gaat het me ook alweer om?
  • Welke doelgroepen passen hierbij?
  • Hoe kan ik ze verrassen?
  • Doe ik nog wel de juiste dingen?
  • Of kan ik met een kleine aanpassing meer bereiken?

Met de antwoorden op deze vragen kun je verder bouwen. Het is fijn om dit te doen samen met iemand die er fris en open tegen aankijkt. Ik ondersteun je graag met mijn marketingervaring, gezonde verstand en intuïtieve voelsprieten.